Barbecue

Wat is er tijdens een zwoele zomeravond beter dan een lekker stukje vers vlees of vis op de barbecue, een smakelijk slaatje en wat cocktailsaus?

Laat dat nu net één van de specialiteiten van Catering Lombaerts zijn!
Wij zijn nog steeds bekend om het barbecueën met lekker ouderwetse houtskool en dit niet enkel voor uw verjaardagsfeestje in de tuin, maar ook voor het jaarlijks smeerfeest van de toneelvereniging of om de promotie van uw basketbalploeg te vieren.
Steeds garanderen wij topkwaliteit van onze vleeswaren en visspecialiteiten gekoppeld aan een uitgebreide saladbar op een mooi verzorgd buffet.

Vraag vrijblijvend een offerte voor groepen van 20 tot 2000 personen, zelfs voor die verrassende barbecue tijdens de winter.

Mocht u echter liever zelf de spareribs en brochettes klaarmaken kan u ook kiezen uit een van onze afhaalpakketten. Let wel om dit tijdig te bestellen;

Download de folder hier.

Barbecue afhaalpakketten

Onze afhaalpakketten kan u terugvinden op onze nieuwe WEBSHOP. U kan ook zelf een pakket samenstellen met vleesjes, visjes en saladbars naar eigen keuze. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel niet ons te contacteren.